fbpx

Antrenamente Maratonul International Sibiu 2021

Antrenamente Maratonul International Sibiu 2021

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, un club despre şi pentru oamenii iubitori de sport din Sibiu şi nu numai, organizează în perioada 15 mai 2021 – 1 octombrie 2021 antrenamente în vederea participării la probele de maraton, semimaraton și proba de 10 km din cadrul Maratonul Internațional Sibiu 2021 – eveniment care va avea loc în data de 02 octombrie 2021.

Antrenamentele vor fi în număr de 45, și se vor desfășura câte 3 pe săptămână, începând cu data de 15 mai 2021 până la 01 octombrie 2021.

Antrenamentele vor fi conduse de:

  • Antrenor Daniel Scrob – pentru proba de maraton – acreditat de Federația Română de Atletism, unul din cei mai buni sportivi ai județului Sibiu în probele de fond si semifond.
  • Antrenor Daniel Troanca – pentru proba de semimaraton și 10 km – multiplu finisher de probe de anduranță – maraton, triatlon, Iron Man.

Condiții necesare de participare:

Sportivii trebuie sa fie apți din punct de vedere medical. În acest sens, toti participanții vor trebui sa declare pe propria răspundere că își asumă aceste antrenamente.

Clubul le va solicita și efectuarea unor analize medicale, inclusiv EKG. Cei care nu indeplinesc conditiile medicale nu vor putea incepe antrenamentele iar taxa va fi returnata.

Vor fi acceptați sportivi având vârsta de minim 18 ani și maxim 50 de ani.

Sportivii vor trebui să achite o taxă UNICĂ de participare în valoare de: 350 lei

În schimbul acestei sume, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, prin cei doi antrenori, va oferi:

  • Program personalizat de antrenament pentru fiecare sportiv
  • Asistență în alergare pe parcursul celor 45 de antrenamente
  • Discuții 1 la 1 între antrenori și sportivi pentru ajustarea și adaptarea programului în funcție de modul în care decurg antrenamentele.

ÎNSCRIEREA

Se poate face prin completarea formularului de înscriere online Inscriere Antrenamente Maratonul Internațional Sibiu 2021

Lista de participanti confirmati este disponibila la Participanti Antrenamente Maratonul Internațional Sibiu 2021

Perioada de înscriere: 15 mai  2021 – 1 iulie 2021, ora 23:59.

Numarul maxim de participanti admişi : 20 persoane pentru fiecare din cele trei probe, maraton, semimaraton și 10 km.

Vă dorim spor la antrenamente!