fbpx

Crosul Voluntari de Cursă Lungă, ediția 3

Crosul Voluntari de Cursă Lungă, ediția 3

Dragi voluntari, iată-ne ajunși la cea de-a treia ediție a celui mai fain eveniment dedicat vouă: Crosul Voluntari de Cursă Lungă. Anul acesta ne dăm întâlnire într-un loc nou deoarece ne alăturăm evenimentului Guşteriţa MTB.

Așadar, vă invităm cu mare drag să participați gratuit, într-un număr cât mai mare, duminică în data de 20 octombrie, la Biserica Cetate de pe Strada Octavian Niţă din Sibiu. Înscrierile se fac AICI!

Voluntari de Cursa Lunga

Ne dorim să-i vedem pe volunțarii noștri de la Maratonul International Sibiu și pe toți cei care sunt implicați în diverse activități de voluntariat în Sibiu și nu numai; făcând schimb de roluri cu alergătorii. Pe parcursul a 3 km vă veți bucura de o alergare plină de voie bună în jurul bisericii Cetate, în timp ce ne ajutați să „reciclăm” materiale rămase de la edițiile anterioare ale Maratonului Internațional Sibiu: veți purta unul dintre numerele neridicate, iar la Finish veți primi una dintre medaliile rămase.

PROGRAM

10:00 – 11:00 Preluare kit
11:10 Start cursă
12:00 -14:00 Picnic în familie

Voluntari de Cursa Lunga

Păstram tradiția și în acest an, iar la finalul cursei ne vom delecta cu povești și bucate alese, la un picnic în familie – minunata familie a voluntarilor. Întindem o masă comună, unde fiecare participant vine cu cei dragi și aduce câte ceva bun de pe acasă.

Și uite așa, definim noi formula unei duminici reușite de toamnă: Voluntari în alergare + o delectare cu un binemeritat picnic urban + răsfățul soarelui cald de toamnă = DISTRACȚIE MAXIMĂ! Nici nu are rost să stai pe gânduri prea mult!

Voluntari de cursa lunga

Nu rata ocazia să petreci o zi frumoasă de toamnă alături de prieteni, în natură.

Parteneri eveniment: Tură în Natură și Colt Technology Services Romania.