fbpx

Crosul ”Voluntari de Cursă Lungă”, ed. 2 | Alergare și picnic alături de prieteni

Crosul ”Voluntari de Cursă Lungă”, ed. 2 | Alergare și picnic alături de prieteni

Atunci când vorbim despre voluntari ne gândim la faptul că ei sunt sufletul oricărui eveniment, fapt pentru care ne-am întrebat: oare cum o fi să-i vedem pe volunțarii noștri de la Maratonul International Sibiu și pe toți cei care sunt implicați în diverse activități de voluntariat în Sibiu și nu numai; făcând schimb de roluri cu alergătorii?

Voluntari de Cursa Lunga

Pentru ei, duminică, 28 octombrie 2018, am organizat a doua ediție a Crosului Voluntari de Cursă Lungă, un eveniment mult așteptat care a adus pe pista de alergare VolunȚari din familia extinsă a Maratonului Internațional Sibiu, dar și voluntari care au pus umărul la construirea unui oraș mai puternic si mai unit. 

Voluntari de Cursa Lunga

Unul dintre scopurile evenimentului a fost upcycling-ul numerelor de alergători și a medaliilor în plus sau neridicate de la edițiile precedente ale maratonului, pe care am încercat să le păstrăm cu atenție și cărora le-am dat altă viață. Așadar, alergătorii au purtat numerele neridicate, iar la linia de finish au primit medalii și trofee rămase de la maraton.

Voluntari de Cursa Lunga

Acestea fiind spuse, definiția unei dimineți reușite este o alergare în natură alături de prieteni și o delectare cu un binemeritat picnic urban în Parcul Sub Arini, răsfățați de soarele cald de toamnă.

Ce ai putea să îți dorești mai mult?

Voluntari de Cursa Lunga

Mulțumim pentru fotografiile superbe și pentru implicare, Ana Maria Nichitelea și Florin Țintea, și pentru sprijinul celorlalți voluntari de la Clubul Sportiv Comunitar Sibiu!

Povestea voluntarilor de cursă lungă continuă. Ne revedem la ediția a treia. Până atunci, spor la voluntariat, oameni faini!

Voluntari de Cursa Lunga

Dorim să amintim faptul că evenimentul „Voluntari de cursă lungă” este organizat de Clubul Sportiv Comunitar Sibiu alături de surioara mai mare, Fundația Comunitară Sibiu.