fbpx

Inscriere MoșMondeală

Recomandăm ca participarea la concurs să fie făcută fie îmbrăcați în costumul lui Moş Crăciun sau purtând caciuliţa moşului si îmbrăcat complet în roşu în partea superioară a corpului.

Ne dăm întâlnire în seara zilei de 17 decembrie, între orele 19-21, la Târgul de Crăciun Sibiu, respectând normele legale în vigoare.
Dacă nu te simți confortabili să participi la evenimentul public din Piața Mare, te așteptăm cu mare drag să alergi oriunde dorești, până la 31 decembrie, împreună cu familia sau individual, data aleasă rămânând la alegerea fiecăruia.

Inscrierea nu se poate finaliza daca nu se achita taxa de inscriere. Taxa este achitata daca primesti un mesaj de confirmare a platii.

Dacă, din diverse motive, nu poți să participi la Marea Moșmondeală, însă îți dorești să sprijini cauza noastră, atunci poți alege să donezi.
Daruieste o sansa persoanelor cu dizabilitati pentru practicarea sportului.
Doneaza pentru achizitionarea de scaune rulante speciale pentru practicarea diferitelor ramuri sportive: atletism, baschet, etc. direct in contul Clubului Sportiv Comunitar Sibiu RO41BTRLRONCRT0488181101, cu mentiunea: “Eveniment Marea MosMondeala”.

Daca nu vizualizati corect acest formular apasati aici