fbpx

Marea MoșMondeală – Ediția a II-a

Dragii noștri moșmondiți,

Ne-am hotărât ca și în acest an să umplem Sibiul de moși, împreună cu Asociația Diakoniewerk International și Asociația Events For Tourism, organizatorul  Targul de Craciun din Sibiu 2019.

Care este scopul cursei?
Alergăm ca să strângem fonduri pentru „Zburătorii” care vă sunt deja familiari, oameni care nu pot merge, dar care fac sport. Aşa cum noi facem sport şi ei pot să facă sport, iar în felul acesta avem posibilitatea să cumpărăm scaune speciale pentru practicarea de către persoanele cu dizabilități a diferitelor ramuri sportive.
Sibienii cu dor de alergare și care își doresc să facă un gest caritabil înainte de sărbători, sunt invitati să participe la Marea Moșmondeală care își propune să umple Sibiul de moși.
Cum functionează toată treaba?
Taxa de participare de 60 lei, din care:
– 50 % din taxa va fi donată Clubului Sportiv Comunitar Sibiu pentru achiziționarea de scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului de către persoanele cu dizabilități.
– în schimbul celorlalți 50 % din taxa, primești un număr de concurent foarte simpatic, precum și o medalie haioasă pentru cei care trec linia de finish.

Înscrierile se fac aici.

Când se desfășoară competiția?
13 decembrie, între orele 19:00 – 20:30.
Perioada de înscriere: 13 noiembrie – 11 decembrie.
Foarte important:
– număr maxim de înscriși: 300 de persoane.
– cursa este deschisă participanților cu vârsta între 4 și plus infinit ani, care pot parcurge traseul de 3 km din centru orașului in alergare sau la pas, în scaun cu rotile sau în brațele părinților.
– participarea la concurs nu se poate face decât îmbrăcat în costumul lui Moș Crăciun, sau purtând căciulița moșului și îmbrăcat complet în roșu, în partea superioară a corpului.
Cursa nu este cronometrată și nu se vor acorda premii. Scopul ei este de a dărui o șansă persoanelor cu dizabilități pentru practicarea diferitelor ramuri sportive: atletism, baschet, etc.
Regulamentul competiției îl găsiți aici.

Ești pregătit să ne moșmondim la cea mai faină și amuzantă cursă de moși?

Promitem să nu ne moșmondim chiar atât de tare.