fbpx

Marea MoșMondeală – Ediția a III-a

Marea MoșMondeală – Ediția a III-a

Dragii noștri moșmondiți,

După cum bine știți, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, alături de Asociaţia Diakoniewerk International, desfășoară începând cu anul 2018 programe pentru practicarea sportului de către persoanele cu dizabilități.

Era absolut normal, mai ales în condițiile vitrege pe care le trăim, să continuăm tradiția MoșMondelii: viața merge mai departe, Zburătorii continuă să se înalțe, astfel că vă propunem să fim alături de ei, alergând cu zâmbetul pe buze și donând pentru ei.

marea mosmondeala

Care este scopul cursei?

În anii precedenți am reușit, cu sprijinul vostru, al persoanelor de bine și al autorităților, să asigurăm Zburătorilor scaunele speciale pentru practicarea sportului și locații unde aceștia pot face antrenamentele.

Incepând cu acest an ne propunem să închidem cercul nevoilor lor, adică să le asigurăm și transportul la antrenamente și la competiții. În acest sens dorim achiziționarea unui microbuz pentru transportul acestora.

Vă invităm așadar să participați și în acest an la Marea MoșModeală, să alergați cu zambetul pe buze și astfel să donați pentru sprijinirea Zburătorilor.

Cum funcționează treaba?

TAXA DE PARTICIPARE este de 80 lei, din care:

– 50 % din taxă va fi donată Clubului Sportiv Comunitar Sibiu pentru transportul persoanelor cu dizabilităţi la antrenamente sau diverse competiții.

– în schimbul celorlalţi 50 % din taxă, primeşti un număr de concurent foarte simpatic, un buff tip masca, imprimat cu fața Moșului, la fel de simpatic, precum şi o medalie haioasă pentru cei care trec linia de finish.

*Mărimi buff pentru copii: XS și S, iar pentru adulţi: M și L.

Când se desfășoară competiția:

Anul aceasta alergarea se împarte în două:
1. În parcul Sub Arini, în seara zilei de 22 decembrie, între orele 19-21, respectând normele legale în vigoare.
2. Oriunde te simți în siguranță în perioada 22-31 decembrie, alaturi de familie sau individual.

Perioada de înscriere:

04 decembrie  2020 – 20 decembrie 2020 Ora 24:00*.

Numărul maxim de înscriși este de 100 de persoane.

Foarte important:

Cursa este deschisă participanţilor cu vîrsta între 4 si plus infinit ani 🙂 care pot parcurge traseul ales în alergare sau la pas, individual sau alaturi de familie, în scaun cu rotile sau în braţele părinţilor, dar respectând normele legale în vigoare;.

Cursa nu este cronometrată si nu se vor acorda premii.  Scopul ei este de a darui o şansă persoanelor cu dizabilităţi pentru practicarea diferitelor ramuri sportive.

Recomandam ca alergarea / plimbarea sa fie făcută fie îmbrăcați în costumul lui Moş Crăciun sau purtând caciuliţa moşului si îmbrăcat complet în roşu în partea superioară a corpului.

De unde ridicăm kitul de concurs?

Kitul va fi ridicat luni 21 decembrie, intre orele 13 – 19 de la magazinul Explorer de pe strada Turnului, cu respectarea regulilor de distanțare.

Apasă pe butonul de înscriere ca să poți participa la cursă!

Regulamentul competiției îl găsiți aici!

Ești pregătit să ne moșmondim la cea mai faină și amuzantă cursă de moși?

Nu uita să trimiți selfie-uri de la alergare clubului nostru pentru a le posta pe canalele de comunicare.