fbpx

Marea MoșMondeală

Marea MoșMondeală

Doamnelor si domnilor,

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu impreuna cu Asociatia Events For Tourism, organizatorul Targului de Craciun din Sibiu 2018, va prezinta Marea MOSMONDEALA, sau fuga cu mosi – editia I.
Ne-am hotarat sa umplem Sibiul si Targul de Craciun de mosi. Mai exact, ne adunam vreo 200 de persoane, ne deghizam in mosi si pret de vreo 3 km, cu startul din Targul de Craciun, vom alerga sau ne vom mosmondi, cu zambetul la purtator, prin centrul Sibiului, intr-o cursa necronometrata, plina de lumina si de muzica, pentru a face bine.
Scopul acestei curse este de a darui o sansa persoanelor cu dizabilitati pentru practicarea diferitelor ramuri sportive: atletism, baschet, etc.

 

Cum functioneaza toata treaba?
Taxa de participare de 60 lei, din care:
– 50 % din taxa va fi donata Asociatiei Diakoniewerk International pentru achizitionarea de scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului de catre persoanele cu dizabilitati.
– in schimbul celorlalti 50 % din taxa, primesti un numar de concurent foarte simpatic, precum si o medalie haioasa pentru cei care trec linia de finish.

Inscrierile se fac aici.

Cand se desfasoara competitia?
13 decembrie, intre orele 19:00 – 20:30.
Perioada de inscriere: 20 noiembrie – 11 decembrie.

 

Foarte important:
– numar maxim de inscrisi: 200 de persoane.
– primii 100 de inscrisi vor primi gratuit constumul lui Mos Craciun.
– cursa este deschisa participantilor cu varsta intre 4 si plus infinit ani, care pot parcurge traseul de 3 km din centru orasului in alergare sau la pas, in scaun cu rotile sau in bratele parintilor.
– participarea la concurs nu se poate face decat imbracat in costumul lui Mos Craciun, sau purtand caciulita mosului si imbracat complet in rosu, in partea superioara a corpului.

 

Cursa nu este cronometrata si nu se vor acorda premii. Scopul ei este de a darui o sansa persoanelor cu dizabilitati pentru practicarea diferitelor ramuri sportive: atletism, baschet, etc.

 

Regulamentul competitiei il gasiti aici.

 

Nu ezita si haide alaturi de noi la cea mai faina cursa cu mosi.
Promitem sa nu ne mosmondim chiar atat de tare.

 

marea mosmondiala