fbpx

Regulament Marea MoșMondeală

 

REGULAMENT  Marea MoşMondeală

sau

fuga cu moşi”  

 13 decembrie 2018

 

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, un club despre şi pentru oamenii din Sibiu şi nu numai, s-a hotărât sa pună umărul la strângerea de fonduri pentru achiziţionarea de scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului de catre persoanele cu dizabilităţi. Beneficiarul sumelor strânse este Asociaţia Diakoniewerk International, asociaţie care desfăşoară programe pentru persoanele cu dizabilităţi.

Astfel că, vă propunem o probă de alergare / mers, de 3 km, necronometrată şi fără să existe un clasament, prin centrul istoric al Sibiului, cu startul şi finishul in Târgul de Crăciun.

Detalii eveniment aici.

ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS

Aceasta se poate face prin completarea formularului de înscriere online de pe site-ul  competiției.

Preluarea kitului de concurs se va face miercuri 12 decembrie între orele 17:00 – 20:00 și joi 13 decembrie, în ziua evenimentului, între orele 17:00 – 18:45 de la căsuţa Moşului din Târgul de Crăciun.

Predarea kitului se va face numai după semnarea de catre concurenți a Declarației pe proprie răspundere în cazul concurenților majori / dupa semnarea de către unul din parinții concurentului minor a Declarației pe proprie răspundere.

Perioada de înscriere: 20 noiembrie  2018 – 11 decembrie 2018 Ora 24:00*.

Numarul maxim de participanti admişi : 200 persoane.

 

Foarte important:

  1. Cursa este deschisă participanţilor cu vîrsta între 4 si plus infinit ani, care pot parcurge traseul de 3 km din centru orasului în alergare sau la pas, în scaun cu rotile sau în braţele părinţilor; 
  2. Cursa nu este cronometrată si nu se vor acorda premii. Scopul ei este de a darui o şansă persoanelor cu dizabilităţi pentru practicarea diferitelor ramuri sportive: atletism, baschet, etc.
  3. Primii 100 de inscrişi vor primi gratuit constumul lui Moş Crăciun. 
  4. Participarea la concurs nu se poate face decât îmbrăcat în costumul lui Moş Crăciun sau purtând caciuliţa moşului si îmbrăcat complet în roşu în partea superioară a corpului. 

 

TAXA DE PARTICIPARE: participantul achită o taxa de participare de 60 lei, din care:

– minim 50 % din taxa va fi donată Asociaţiei Diakoniewerk Internaţional pentru achiziţionarea de scaune cu rotile speciale pentru practicarea sportului de către persoanele cu dizabilităţi.

– în schimbul celorlalţi 50 % din taxă, primeşti un număr de concurent foarte simpatic precum şi o medalie haioasă pentru cei care trec linia de finish.

 

TRASEU

Traseul competiţiei este următorul:  START  Târgul de Crăciun – str. Nicolae Balcescu – str. Cetăţii – Parcul Cetăţii – aleea de sub zidurile Parcului Cetăţii – Sala Thalia – str. Cetăţii – str. Nicolae Bălcescu – FINISH  Târgul de Crăciun.

Premii:

NU se vor acorda premii.

Vor fi acordate medalii de finisher pentru toți participanții.

 

Descrierea tehnică a cursei:

Alergatorii vor parcurge un traseu în centrul Sibiului, complet asfaltat și marcat.

Este interzisă alergarea la bustul gol.

Purtarea numărului de concurs într-un loc vizibil (în faţă) este obligatorie.

Alte reglementări:

Vârsta minimă a participanților la competiție este de 4 ani, cu acordul scris al părintelui.

Purtarea numărului de concurs într-un loc vizibil este obligatorie:

Nu este permisă folosirea de instrumente electronice – mp3 player, telefon mobil în timpul competiţiei.

 

Vă dorim o cursa frumoasă!

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu