fbpx

Regulament Marea MoșMondeală

 

REGULAMENT  

Marea MoşMondeală

17 decembrie 2021

 

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, alături de Asociaţia Diakoniewerk International – asociaţie care desfăşoară programe pentru persoanele cu dizabilităţi, desfășoară începând din anul 2018 programe pentru practicarea sportului de către persoanele cu dizabilități.

Chiar în astfel de condiții continuam tradiția. Viața merge mai departe, Zburătorii continuă să se înalțe, astfel că vă propunem sa fim alături de ei, alergând cu zâmbetul pe buze și donând pentru ei.

Vă propunem așadar să ne dăm întâlnire vineri, 17 decembrie 2021, la Târgul de Crăciun din Sibiu iar preț de vreo 3 km vom alerga sau ne vom moșmondi prin centrul istoric al Sibiului, cu zâmbetul la purtător – totul în condiții de siguranță.

Cei care nu se simt confortabili să participe la evenimentul public din Piața Mare, îi așteptăm cu mare drag să alerge oriunde doresc, până la 31 decembrie, individual sau împreuna cu familia, indiferent de distanță, respectând normele legale in vigoare.

Detalii eveniment aici.

ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS

Se poate face prin completarea formularului de înscriere online de pe site-ul  competiției.

Preluarea kitului de concurs se va face joi, 16 decembrie, între orele 16:00 – 19:00 de la magazinul Explorer de pe strada Turnului, în proximitatea pieței Cibin și vineri, 17 decembrie, între orele 18:00 – 18:45 la Căsuța Moșului din Piața Mare.

Predarea kitului se va face numai după semnarea de catre concurenți a Declarației pe proprie răspundere în cazul concurenților majori / dupa semnarea de către unul din parinții concurentului minor a Declarației pe proprie răspundere.

Perioada de înscriere: 19 noiembrie  2021 – 16 decembrie 2021 Ora 24:00*.

Numarul maxim de participanti admişi : 200 persoane.

 

Foarte important:

  1. Cursa este deschisă participanţilor cu vîrsta între 4 si plus infinit ani 🙂 care pot parcurge traseul ales în alergare sau la pas, individual sau alaturi de familie, în scaun cu rotile sau în braţele părinţilor, dar respectând normele legale în vigoare, respectiv prezentarea certificatului verde la startul evenimentului din Piața Mare.
  2. Alergarea / plimbarea poate fi făcută în intervalul 17 – 31 decembrie, data aleasă rămânând la alegerea fiecăruia.
  3. Cursa nu este cronometrată si nu se vor acorda premii. Scopul ei este de a darui o şansă persoanelor cu dizabilităţi pentru practicarea diferitelor ramuri sportive.
  4. Recomandam ca alergarea / plimbarea sa fie făcută fie îmbrăcați în costumul lui Moş Crăciun sau purtând caciuliţa moşului si îmbrăcat complet în roşu în partea superioară a corpului.

 

TAXA DE PARTICIPARE: participantul achită o taxa de participare de 100 lei, din care:

– minim 50 % din taxă va fi folosită pentru transportul persoanele cu dizabilităţi la antrenamente sau diverse competiții.

– în schimbul celorlalţi 50 % din taxă, primeşti un număr de concurent foarte simpatic, un buff tip căciuliță de Moș, la fel de simpatic, precum şi o medalie haioasă pentru cei care trec linia de finish.

 

TRASEU

Traseul competiţiei este Piața Mare și centrul istoric al Sibiului, iar pentru cei care aleargă individual, traseul rămâne la alegerea fiecăruia dintre participanți în proximitatea domiciliului.

Premii:

Cursa este necronometrată și NU se vor acorda premii.

Vor fi acordate medalii de finisher pentru toți participanții.

Alte reglementări:

Vârsta minimă a participanților la competiție este de 4 ani, cu acordul scris al părintelui.

Vă dorim o cursă frumoasă!

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu