fbpx

Regulament Marea MoșMondeală

 

REGULAMENT  

Marea MoşMondeală

15 decembrie 2023

 

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, un club despre şi pentru oamenii din Sibiu şi nu numai, continuă strângerea de fonduri pentru practicarea sportului de catre persoanele cu dizabilităţi. Astfel că, vă propunem o probă de alergare / mers, de 3 km, necronometrată şi fără să existe un clasament, prin centrul istoric al Sibiului, cu startul şi finishul in Târgul de Crăciun.

ÎNSCRIEREA ÎN CONCURS

Se poate face prin completarea formularului de înscriere online de pe site-ul  evenimentului, www.clubulsportiv.com.

Preluarea kitului de concurs se va face vineri 15 decembrie, în ziua evenimentului, între orele 18:00 – 18:50 de la căsuţa Moşului din Târgul de Crăciun.

Predarea kitului se va face numai după semnarea de catre concurenți a Declarației pe proprie răspundere în cazul concurenților majori / dupa semnarea de către unul din părinții concurentului minor a Declarației pe proprie răspundere.

 

Perioada de înscriere: 15 noiembrie  2023 – 14 decembrie 2023 Ora 24:00*.

Numarul maxim de participanti admişi : 300 persoane.

Foarte important:

  1. Cursa este deschisă participanţilor cu vîrsta între 4 si plus infinit ani 🙂 care pot parcurge traseul de 2.5 km din centru orasului în alergare sau la pas, în scaun cu rotile sau în braţele părinţilor; 
  2. Cursa nu este cronometrată si nu se vor acorda premii. Scopul ei este de a darui o şansă persoanelor cu dizabilităţi pentru practicarea diferitelor ramuri sportive: atletism, baschet, handbaletc.
  3. Participarea la concurs nu se poate face decât îmbrăcat în costumul lui Moş Crăciun sau purtând caciuliţa moşului si îmbrăcat complet în roşu în partea superioară a corpului.

 

TAXA DE PARTICIPARE:

  • Persoanele peste 14 ani achită o taxa de participare de 110 lei, iar persoanele sub 14 ani achită o taxa de participare de 75 lei, din care:
  • minim 50 % din taxa va fi donată Clubului Sportiv Comunitar Sibiu pentru susținerea activităților sportive ale persoanelor cu dizabilități (baschet, ateltism, handbal).
  • în schimbul celorlalţi 50 % din taxă, primeşti un număr de concurent foarte simpatic, o medalie haioasă pentru cei care trec linia de finish și un buff care sa ne protejeze de frig.

TRASEU

Traseul competiţiei este următorul:

Târgul de Crăciun – P-ța Mică pe sub biserica Catolica – Curtea Liceului Burkenthal – P-ța Huet – Podul Minciunilor – P-ța Mică – Turnul Sfatului – P-ța Mare – B-dul Nicolae Bălcescu – str. Cetatii pe trotuar – parcul Cetății –  Sala Thalia – pe sub zidul Cetății – str. Cetatii pe trotuar – B-dul Nicolae Balcescu – Tîrgul de Crăciun, exclusiv in zone fara trafic auto

Premii:

NU se vor acorda premii.

Vor fi acordate medalii de finish-er pentru toți participanții.

Alte reglementări:

Vârsta minimă a participanților la competiție este de 4 ani, cu acordul scris al părintelui.

Purtarea numărului de concurs într-un loc vizibil este obligatorie.

 

Vă dorim o cursa frumoasă!

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu