fbpx

Pasiunea modelează sportivii – Povestea lui Cornel Popa

Pasiunea modelează sportivii – Povestea lui Cornel Popa

Cum ai ajuns în club? 

Am reușit să îi cunosc destul de bine pe colegii mei de alergare și de câțiva ani consider că lucrurile au început să meargă în direcția bună, atât pentru mine cât și pentru Clubul Sportiv Comunitar Sibiu. Oficial, pot să spun că am devenit membru al acestui grup de alergare în primăvara anului 2019, după multe activități de voluntariat pe linie sportivă.

Alegerea a fost una categorică din mai multe motive:

  • dorința de a face sport într-un cadru organizat,
  • participarea la diferite evenimente sportive cu caracter caritabil,
  • spiritul competitiv
  • extraordinarul grup de oameni care formează acest club sportiv.

Am realizat că o activitate sportivă facută într-un cadru organizat, condusă de oameni pregătiți și cu experiență competițională poate aduce satisfacție și rezultate foarte bune.

De ce te pasionează sportul?

Chiar dacă fac sport de foarte mulți ani (atletism,fotbal,orientare sportivă, karate, ciclism) și am ajuns la rezultate foarte bune prin practicarea sportului am “ajutat” corpul, fizic și mental să fie pregătit pentru orice provocare. Recunosc că după ce am învățat anumite tehnici în practicarea unui sport am devenit autodidact făcând pregătire sportivă cu puțin timp înaintea unei competiții sportive. De când sunt în acest grup mă pregătesc constant sub îndrumarea antrenorilor Daniel Troancă și a lui Scrob Daniel.

Rezultatele obținute în urma participării la diverse competiții

Am participat în ultimul an la multe concursuri de alergare pe șosea cât și montană și o spun cu bucurie că pe lângă performanțele obținute am văzut locuri faine, orașe, peisaje extraordinare și bineînțeles am cunoscut oameni de calitate.

În anul 2019 am participat la următoarele competiții sportive, pentru categ.+45 +50:

Concursuri de bicicletă: Criteriul Primăverii, King of the Montains, Mtb Gusterita – Locul 2.

În încheiere doresc să mulțumesc antrenorilor pentru obtinerea acestor rezultate, spiritul de echipa si pasiunea cu care modeleaza sportivii, tuturor colegilor, in special bunelor mele prietene Ghizela Vonica și Ioana Ignat pentru incurajari si atmosfera extraordinara pe care o crează la antrenamente și nu numai.

Nu te mai gîndi, vino alături de noi. Dacă poți, de ce nu?

Nu uita, și tu poți termina un maraton / semimaraton. Haide alături de noi.

Detalii antrenamente – AICI

Pentru inscrieri – AICI