fbpx

Despre CSCS

 

Misiune

Sprijinim activitățile sportive și mișcarea în Sibiu.

Foto: Gabriela Cuzepan

 

Ce facem?

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu organizează antrenamente de alergare în grup (detalii aici).

Începând cu 2017, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu este coorganizator al Maratonului Internațional Sibiu, alături de Fundația Comunitară Sibiu și Grey Projects. De asemenea, este coorganizator al crosului Voluntari de Cursă Lungă, alături de Fundația Comunitară Sibiu.

 

Scurt Istoric

Clubul Sportiv Comunitar Sibiu a fost înființat în anul 2016, la inițiativa Fundației Comunitare Sibiu și a echipei tehnice de organizare a Maratonului Internațional Sibiu (desfășurat sub denumirea de SemiMaraton Sibiu, la momentul înființării clubului). Președintele Clubului este Daniel Troancă.

 

Antrenori

Daniel Troancă

Jurist de profesie, a participat la peste 50 de competiții de anduranță (naționale și internaționale) și e singurul sibian care a terminat două curse de Iron Man (Omul de Fier), curse de triatlon extrem.

Cursa de tip triatlon este considerată provocarea supremă a sportivilor, reunind în aceeași competiție natație, ciclism și alergare. Daniel a participat la numeroase competiții inclusiv maraton, triatlon, duatlon, ciclism de șosea și munte. Are la activ 76 de salturi cu parașuta și altele câteva cu parapanta. De asemenea, este ghid montan acreditat.

Daniel Scrob

Este absolvent al Școlii Naționale de Antrenori, specializarea  atletism. Este campion național și medaliat la Campionatele Naționale de Atletism ale Ministerului de Interne, la diferite concursuri de alergare pe șosea, cross-country și concursuri de alergare montană, acreditat de Federația Română de Atletism.

A participant la numeroase competiții sportive internațonale, devenind campion și vicecampion balcanic de cros al M.I. (Turcia-2009, Mamaia-2011, Bulgaria-2013), locul III (cu echipa României) la Supermaratonul Internațional Bekecsaba-Arad- Bekecsaba (dist. 200km).