fbpx

Marea MoșMondeală – Ediția a IV-a

Dragii noștri moșmondiți,

Un nou capitol din frumoasa poveste Marea Moșmondeală va fi scris si anul acesta alături de voi și împreună cu Asociația Diakoniewerk International și Asociația Events For Tourism, organizatorul  Targul de Craciun din Sibiu 2021.

Zburătorii continuă să se înalțe, astfel că vă propunem să fim alături de ei, alergând cu zâmbetul pe buze și donând pentru ei, la cea mai faină și amuzantă cursă de moși.

Care este scopul cursei?
Dacă în edițiile trecute am strâns fonduri pentru scaune rulante speciale și pentru un microbuz care le-a facilitat deplasările, anul acesta alergăm pentru a sprijini deplasările echipei de baschet în scaun rulant #Zburătorii, la competițiile de sport din țară, desfășurate în 2022. Aşa cum noi facem sport şi ei pot să facă sport.
Sibienii care iubesc alergarea și care își doresc să facă un gest caritabil înainte de sărbători, sunt invitati să participe la Marea Moșmondeală care își propune să umple Sibiul de moși.
Cum functionează toată treaba?
Taxa de participare este de 100 lei pentru adulți și 75 lei pentru copiii sub 14 ani.
50% din taxă va fi donată cauzei noastre, iar în schimbul celorlalți 50%, primești:
– buff din polar roșu / alb care poate fi purtat pe post de căciuliță
– număr de concurs haios
– medalie confecționată de persoanele cu dizabilități de la Diakoniewerk

Înscrierile se pot face aici.

Când se desfășoară competiția?
17 decembrie, începând cu ora 19:00 cu startul la Târgul de Crăciun din Piața Mare.
Cei care nu se simt confortabili să participe la evenimentul public din Piața Mare, îi așteptăm cu mare drag să alerge oriunde doresc, până la 31 decembrie 2021.
Foarte important:
Având în vedere situația epidemiologică, numărul de participanți va fi limitat.
– cursa este deschisă participanților cu vârsta între 4 și plus infinit ani, care pot parcurge traseul de 3 km din centru orașului in alergare sau la pas, în scaun cu rotile sau în brațele părinților.
– participarea la concurs nu se poate face decât îmbrăcat în costumul lui Moș Crăciun, sau purtând căciulița moșului și îmbrăcat complet în roșu, în partea superioară a corpului.
Cursa este necronometrată, cu artificii și muzică pe traseu, iar scopul acesteia este de a susține deplasările echipei de baschet în scaun rulant #Zburătorii, la competițiile de sport din țară desfășurate în 2022.
Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Târgul de Crăciun din Sibiu, iar accesul la startul evenimentului se poate face doar în baza certificatului verde.
Regulamentul competiției îl găsiți aici.

Ești pregătit să participi la cea mai faină și amuzantă cursă de moși?

La fel ca și în anii trecuți, promitem să ne moșmondim în stil mare.