fbpx

Marea MoșMondeală – Ediția a V-a

Marea MoșMondeală – Ediția a V-a

Dragii noștri moșmondiți,

Un nou capitol din frumoasa poveste Marea Moșmondeală va fi scris si anul acesta alături de voi și împreună cu Asociația Diakoniewerk International și Asociația Events For Tourism, organizatorul  Targul de Craciun din Sibiu 2022.

Zburătorii continuă să se înalțe, astfel că vă propunem să fim alături de ei, alergând cu zâmbetul pe buze și donând pentru ei, la cea mai faină și amuzantă cursă de moși.

Care este scopul cursei?
Dacă în edițiile trecute am strâns fonduri pentru scaune rulante speciale și pentru un microbuz care le-a facilitat deplasările, anul acesta alergăm pentru a sprijini deplasările echipei de baschet în scaun rulant #Zburătorii, la competițiile de sport din țară și din afară, desfășurate în 2023. Aşa cum noi facem sport şi ei pot să facă sport.
Cei care iubesc alergarea și care își doresc să facă un gest caritabil înainte de sărbători, sunt invitati să participe la Marea Moșmondeală care își propune să umple Sibiul de moși.
Cum functionează toată treaba?
Taxa de participare este 100 lei pt adulți, iar 75 lei pentru copiii sub 14 ani. 50% din taxă va fi donată cauzei noastre.
În schimbul celorlalți 50% din taxa, primești:
– buff cu tematica evenimentului
– număr de concurs haios
– medalie confecționată de persoanele cu dizabilități de la Diakoniewerk

Înscrierile se pot face aici.

Când se desfășoară competiția?
16 decembrie, începând cu ora 19:00 cu startul la Târgul de Crăciun din Piața Mare.
Cei care nu pot participa la evenimentul public din Piața Mare, îi așteptăm cu mare drag să alerge oriunde doresc, până la 31 decembrie 2022.
Foarte important:
– cursa este deschisă participanților cu vârsta între 4 și plus infinit ani, care pot parcurge traseul de 3 km din centrul orașului in alergare sau la pas, în scaun cu rotile sau în brațele părinților.
– participarea la concurs nu se poate face decât îmbrăcat în costumul lui Moș Crăciun, sau purtând căciulița moșului și îmbrăcat complet în roșu, în partea superioară a corpului.
Cursa este necronometrată, animată de artificii și muzică pe traseu, iar scopul acesteia este de a susține deplasările echipei de baschet în scaun rulant #Zburătorii, la competițiile de sport din țară desfășurate în 2023.
Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Târgul de Crăciun din Sibiu.
Regulamentul competiției îl găsiți aici.

Ești pregătit să participi la cea mai faină și amuzantă cursă de moși?

La fel ca și în anii trecuți, promitem să ne moșmondim în stil mare.